Σκοπός
 Μέσα από τη μακρόχρονη πορεία της, η  εταιρεία, έχει  καταφέρει να πετύχει τους δυο σημαντικότερους στόχους της:  την παραγωγή  του ποιοτικότερου δυνατού τελικού προϊόντος,  με την ταυτόχρονη ικανοποίηση των συνεργατών της σε όλα  τα επίπεδα.

    
Η παραγωγή παρακολουθείται σε όλα της τα στάδια:
  • Από την προσεκτική επιλογή της Α' ύλης, που εξασφαλίζεται με την προμήθεια από εισαγωγικές εταιρείες της εγχώριας αγοράς, αλλά και με άμεση συνεργασία με οίκους του εξωτερικού. Η επιμέρους κατηγοριοποίησή της, καθιστά δυνατή την παραγωγή προϊόντων με τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα.
  • Την επιτελική επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας σε όλα της τα στάδια (επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευση, διακίνηση). Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας, είναι η καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής του τελικού προϊόντος, κάτι που είναι αντιληπτό και αναγνωρίσιμο από τους συνεργάτες μας, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας.
  • Έως τη διακίνηση των προϊόντων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα είτε με ίδια μεταφορικά μέσα, είτε με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες.
Ευχαριστούμε όλους όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας στα καταστήματά τους, αναγνωρίζοντας έτσι τη σταθερή προσήλωσή μας στις λεπτομέρειες της παραγωγής και στην εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Δάπεδο εξωτ. χώρου χτένι 21χ120χιλ. Πεύκο ΑΒ' εμποτισμένο, καφέ χρώμα
Επένδυση φάλτσο (26/15) 26χ110χιλ. Πεύκο ΑΒ'
Περίφραξη ανάγλυφη εξωτερικού χώρου εμποτισμένο, καφέ χρώμα
concept by: Busy Bee design
eled