Η τεχνογνωσία και ο μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας, μας χαρίζουν την απαραίτητη ευελιξία για την κάλυψη κάθε ειδικής ανάγκης των συνεργατών μας.

Αφουγκραζόμενοι τον παλμό της αγοράς για ειδικά σχέδια-προφίλ, η εταιρεία είναι σε θέση να σχεδιάζει και να υλοποιεί οτιδήποτε εκτός του βασικού κορμού των προϊόντων της. Βασιζόμενοι στα δικά σας δεδομένα-απαιτήσεις ποιότητας και διαστάσεων, δίνουμε μορφή στο ξύλο πραγματοποιώντας οποιαδήποτε σκέψη σας.

Φυσικά, η υλοποίηση όλων των παραπάνω, μπορεί να γίνει και στη δική σας ξυλεία, επωμιζόμενοι μόνο το κόστος της εργασίας και όχι της πρώτης ύλης. Παρέχουμε υπηρεσίες κατεργασίας (πλάνισμα-τεμαχισμός, εμποτισμός, συσκευασία) και στη δική σας ξυλεία, προσηλωμένοι, πάντα, στην παραγωγή του ποιοτικότερου δυνατού αποτελέσματος, κάτι που αποτελεί και βασικό σκοπό λειτουργίας της εταιρείας.

Προσαρμοσμένα προφίλ στις ανάγκες των συνεργατών μας.
 

Σοβατεπί 21χ110χιλ. No 216 Μουρέλο κουμπωτό 25χ65χιλ. για προγυαλισμένο δάπεδο Δάπεδο εσωτερικού χώρου βουρτσιστό (παλαιωμένο) 28χ190χιλ.    Πεύκο Α' Ταβανοπάτωμα 44χ190χιλ. V Σοβατεπί 32χ140χιλ. No 233 Μουρέλο 20χ40χιλ. για καρφωτό πάτωμα
 

 

 


Δάπεδο εξωτ. χώρου χτένι 21χ120χιλ. Πεύκο ΑΒ' εμποτισμένο, καφέ χρώμα
Επένδυση φάλτσο (26/15) 26χ110χιλ. Πεύκο ΑΒ'
Περίφραξη ανάγλυφη εξωτερικού χώρου εμποτισμένο, καφέ χρώμα
concept by: Busy Bee design
eled